Category: Ebook cerita seks melayu

Ebook cerita seks melayu

You are commenting using your WordPress. You are commenting using your Google account. You are commenting using your Twitter account. You are commenting using your Facebook account. Beri tahu saya komentar baru melalui email. Beritahu saya pos-pos baru lewat surat elektronik.

Cerita Dewasa Tempat baca cerita panas kisah seks untuk dewasa. Untuk jilid 3 ini isi ceritanya mengambil dari kategori Cerita Seks Tantenanti pada jilid berikutnya saya akan berikan pada kategori cerita seks yang lain. Dengan mendownload ebook ini maka anda bisa membacanya secara offline dari komputer anda atau anda juga bisa membacanya dari handphone dengan aplikasi ebook reader.

Cerita Hip Vlogs 001

Jadi anda bisa lebih santai baca-baca cerita panas sambil menghayal, hehehe. Oya, anda pun bisa kirim atau berbagi ebook ini kepada teman-teman anda via emailmengingat ebook ini dalam format file PDF. Jangan lupa yah Gabung juga di Komunitas Cerita Dewasa. Jadi tunggu apalagi? Download ebook nya sekarang. Share this: Berbagi Surat elektronik Facebook Twitter. Menyukai ini: Suka Memuat Komentar 0 Trackbacks 0 Tinggalkan komentar Lacak balik.

Belum ada komentar. No trackbacks yet. Tinggalkan Balasan Batalkan balasan Ketikkan komentar di sini Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:.

E-mail wajib Alamat takkan pernah dipublikasikan. Nama wajib. Situs Web. Blog Stats 4. Tulisan tidak terkirim - cek alamat surel Anda! Maaf, blog Anda tidak dapat berbagi tulisan lewat surel. Dengan melanjutkan menggunakan situs web ini, Anda setuju dengan penggunaan mereka. Untuk mengetahui lebih lanjut, termasuk cara mengontrol cookie, lihat di sini: Kebijakan Cookie.Agak lama jugak aku peram entry nie. Saya seorang isteri, berusia 24 tahun dan baru berkahwin bulan Julai yang lalu. Sebelum berkahwin saya telah jatuh cinta dengan suami orang yang berusia 39 tahun.

Dia juga telah mempunyai 4 orang anak. Memang aku stim dekat Sarinah. Tak perlu aku nak cerita panjang bagaimana aku kenal dia. Yang pastinya dia adalah bini orang yang tua 6 tahun dari aku dan dilahirkan pada tahunsurirumah sepenuh masa dan mempunyai 4 orang anak. Aku terburu2 ke stesen keretapi.

ebook cerita seks melayu

Whistle dah bunyi. Naik sembarang gerabak. Seorang pemuda dipintu menghisap rokok. Aku senyum eksen pandai dan jalan ke kiri. Tak jumpa pula tempat aku. Terpaksa patah balik. Jumpa dia dan senyum lagi. Hai, aku Zafri, lebih mesra dipanggil Zack.

Aku nak ceritakan pengalaman pertama aku dalam seks. Well, dulu aku study kat sebuah IPT di ibu kota ni, tapi sekarang dah dua tahun lebih aku kerja sebagai Pegawai Pemasaran di sebuah company […]. Cerita ini adalah kisah yang benar-benar berlaku dalam hidup ku ini. Aku bercerita berdasarkan pengalaman ku sendiri. Aku berani bersumpah apa yang aku ceritakan ini semuanya benar belaka bukanya rekaan.Jelajahi cerita sex dewasa tante kumpulan bugil ceritadewasa hot kontol selingkuh 18 artis dewasa nyata telanjang ngentot bokep porno indo cerita memek seks disini.

Novel Cerita Seks Dewasa. Pagi ini, dari sebuah kompleks perumahan di wilayah bekasi utara dengan kuda besi yang setia aku kendarai.

Kemacetan dan asap kendaraan biasa menerpa bagai angin berhembus. Aku memarkirkan kuda besi di pelataran parkir yang tersedia dan bergegas menuju ruanganku. Sebuah meja furnitur krem dan sebuah netbook tertata rapi disamping printer carbon.

Aku tidak menyukai meja yang bertumpuk dengan dokumen - dokumen yang bila aku simpan di netbook tidak sampai MB. Sebelumnya, perkenalkan namaku Grha. Sebuah nama yang cukup tidak lazim.

Sesuatu yang berhubungan dengan namaku menjadi plesetan dan canda tawa yang aku tanggapi dengan tidak serius. Lagipula, menyenangkan orang lain mendapat pahala juga.

Kembali ke pekerjaan, deretan angka dan kolom menjadi santapan mata setiap hari. Boss Divisi tempatku bekerja. Hanya menyusun laporan anggaran pelatihan kemarin, Bu. Kebetulan Staff Logistik hari ini ijin ada keperluan. Bisa minta tolong pergi ke Informa Bekasi? Ada urusan administrasi yang harus diselesaikan. Saya akan kesana. Kira - kira kapan saya berangkat kesana?

ebook cerita seks melayu

Nanti urusanmu biar diselesaikan dengan rekan kerjamu, Lika. Aku segera berangkat menuju tempat tadi. Tempat yang aku tuju tidak terlalu jauh sehingga aku tidak banyak kehilangan waktu. Aku sendiri sudah beberapa kali kesini. Namun, tidak pernah sekalipun aku membeli barang dari tempat ini.

Tapi bukan itu yang harus dibicarakan saat ini. Berbekal nota pembelian dan sejumlah uang, aku menuju tempat administrasi dan menyelesaikan urusan yang menjadi tujuanku kesini. Dari kejauhan, kerumunan orang nampak berfoto ria dan heboh.

Mereka bersorak kegirangan walau beberapa petugas keamanan mencoba membuat kondusif suasana. Aku bertanya pada salah seorang pegawai. Penyanyi dangdut. Kalau tidak salah Siti Badriah. Tidak terlalu percaya, aku mengamati kerumunan itu sekali lagi. Dan benar apa kata pegawai yang memberitahuku. Ingin aku kesana, tapi aku tidak terlalu mengenalnya.Ebook ini disertai gambar dan ilustrasi lengkap di dalamnya.

Ebook ini kami persembahkan bagi anda yang ingin mencoba teknik-teknik bercinta yang belum pernah ada di dalam benak pikiran anda. Ebook ini dibuat full colour disertai gambar agar para pembaca cepat mengerti dan mempraktekannya tentu dengan pasangan sah anda. Disitus aslinya, E-book ini dijual seharga 2 US Dollar atau sekitar ribu rupiah akan tetapi melalui blog ini, E-book ini saya berikan cuma-cuma untuk anda sebagai rasa terima kasih saya karena anda telah mengunjungi blog spektakuler ini.

Bagi anda yang belum cukup umur atau menikah dilarang mendownload e-book ini. Karena di dalam e-book ini terdapat materi yang hanya diperuntukkan bagi orang dewasa.

ebook cerita seks melayu

You are commenting using your WordPress. You are commenting using your Google account. You are commenting using your Twitter account. You are commenting using your Facebook account. Notify me of new comments via email. Notify me of new posts via email. Like this: Like Loading Leave a Reply Cancel reply Enter your comment here Fill in your details below or click an icon to log in:.

Email required Address never made public. Name required. Blog Stats 1, hits. By continuing to use this website, you agree to their use. To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy.Sesudah tamat sekolah di kampung akupun berpindah ke rumah kakakku yang sudah berumahtangga dan tinggal di bandar.

Oleh kerana aku menyambung untuk bersekolah di kolej maka ibubapaku bersetuju aku tinggal bersama kakak dan abang iparku. Aku gadis yang pemalu dan memakai tudung, sembayang tak pernah tinggal dan kakakku pun begitu juga. Abang iparku pula kuat beramal dan selalu sembahyang sunat pada tengah malam dan awal pula bangun untuk mengaji dan sebagainya.

Di pendekkan cerita, mula-mula tak ada apa-apa berlaku sampailah kakakku mengandung anaknya yang ke empat. Dia selalu saja penat dan tidur awal dan mungkin tak dapat melayan kehendak abang iparku. Ketika kami sedang menonton tv kakakku berkata dia mengantuk sangat dan pergilah tidur, tinggalah kami bersama anak-anaknya yang masih kecil tahun.

Oleh kerana budak-budak ni dah biasa tidur awal kerana sekolah esok maka terlelaplah pula mereka di depan tv. Tiba-tiba rancangan tv tuh pula ada adegan yang mengairahkan. Aku yang terkejut menolaknya tapi dia yang lebih bertenaga tidak peduli terus menolak aku kekatil dan menindih aku sambil mencium mulutku dengan ghairahnya. Aku jadi ghairah ketika lidahnya bermain dalam cuping telingaku dan membiarkan terus.

Oleh kerana dia berpengalaman aku cepat jadi longlai dan dia terus meramas buah dadaku sambil lidahnya bermain-main di leher, bibir dan telingaku. Aku makin ghairah dan rela di perlakukan sedemikian. Abang iparku terus mengangkat separuh baju tidurku ke atas dan menyelak bra ku dari atas dan menghisap puting breastku.

Aku yang kesedapan hanya dapat mengeluh-geluh kenikmatan kerana inilah pertama kali aku di perlakukan demikian.

Setelah kedua-dua belah putingku di hisap maka abang iparku dengan lebih berani menyelak kain sarungku dan membuka seluar dalamku dan menyuruh aku mengangkangkan kakiku, aku akur dan dia terus menjilap lubang kemaluanku. Aku rasa kelentitku di jilap dan di hisap, lidahnya pula mencucuk-cucuk ke dalam lubang kemaluanku. Aku yang sudah tak tahan kerana sudah 2 kali aku klimak terus mengatakan aku tak tahan dan abang iparku terus membuka kain pelekatnya dan memasukkan zakarnya ke dalam kemaluan aku.

Kami bersetubuh di dalm bilik yang gelap itu. Mula-mula sakit lepas itu nikmat dan selepas habis, abang iparku datang lagi tengah malam dan subuh untuk menyetubuhi aku. Sehinggalah ke hari ini aku masih lagi di setubuhi olehnya.

Janda Gersang Kongkek Terkangkang

Aku yang sudah biasa bersetubuh kadang-kadang minta di setubuhi di mana saja ketika kakak tidak ada kadang-kadang ketika aku berada di dapur atau ketika di tandas dan paling selalu ketika anak-anak tertidur depan tv kami akan bersetubuh di ruang tamu dan tvlah yang menyaksikan kami.

Kadang-kadang kalau abang iparku penat melayan kakakku agaknya, dia hanya menjilat kemaluanku ketika di dapur atau ketika aku pura-pula duduk menulis dan dia berada di bawa meja berselindung di dalam lapik meja dan menjilat dan mencucuk jarinya ke dalam kemaluanku. Anak-anaknya asyik melihat kartun dan kemaluanku asyik di jilat dan buah dadaku asyik di ramas ayah mereka. Bini Datuk. Jumaat, 1 November Tak tahu kenapa petang ni aku rasa boring gila.

Popular Buku Melayu Cerita Books

Bini dan. Sungai Petani. Aku tak ikut sebab aku ada kursus di KL Malam esok aku janji. Sabtu, 2 November Aku bangun awal pagi ni pasal pergi check-up kereta. Lepas ambil Lunch aku tidur. Bangun je baru pukul 5.

Tak tahu pulak apasal badan rasa stim semacam je. Nak memantat. Nak melancap …. So pasal malas nak duduk rumahakupun mandi dan touch up. Aku fikir nak bawa kereta slow2 dalam perjalanan ke kampung nanti.You are commenting using your WordPress. You are commenting using your Google account. You are commenting using your Twitter account. You are commenting using your Facebook account. Beri tahu saya komentar baru melalui email.

Beritahu saya pos-pos baru lewat surat elektronik. Cerita Dewasa Tempat baca cerita panas kisah seks untuk dewasa. Untuk jilid 2 ini isi ceritanya mengambil dari kategori Cerita Seks ABGnanti pada jilid berikutnya saya akan berikan pada kategori cerita seks yang lain.

Hisap Batang Suami Sampai Pancut

Dengan mendownload ebook ini maka anda bisa membacanya secara offline dari komputer anda atau anda juga bisa membacanya dari handphone dengan aplikasi ebook reader. Jadi anda bisa lebih santai baca-baca cerita panas sambil menghayal, hehehe. Oya, anda pun bisa kirim atau berbagi ebook ini kepada teman-teman anda via emailmengingat ebook ini dalam format file PDF. Jangan lupa yah Gabung juga di Komunitas Cerita Dewasa.

Jadi tunggu apalagi? Download ebook nya sekarang. Share this: Berbagi Surat elektronik Facebook Twitter. Menyukai ini: Suka Memuat Komentar 1 Trackbacks 0 Tinggalkan komentar Lacak balik. Tinggalkan Balasan Batalkan balasan Ketikkan komentar di sini Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:.

E-mail wajib Alamat takkan pernah dipublikasikan. Nama wajib. Situs Web. Blog Stats 4. Tulisan tidak terkirim - cek alamat surel Anda! Maaf, blog Anda tidak dapat berbagi tulisan lewat surel. Dengan melanjutkan menggunakan situs web ini, Anda setuju dengan penggunaan mereka. Untuk mengetahui lebih lanjut, termasuk cara mengontrol cookie, lihat di sini: Kebijakan Cookie.Cerita Seks Salmah.

Cerita Lucah: Salmah. Aku kerja sebagai setiausaha di sebuah syarikat swasta. Kalau korang nak tau, semua pekerja perempuan di tempat aku kerja memang gilakan bos aku ni. Kali Pertama Buat Seks. Umur aku sekarang ni dah 26 tahun dan sudah bekerja disalah sebuah syarikat swasta yang terkenal diseluruh Malaysia.

Macam remaja-remaja lain, aku pun ada gak pengalaman yang tak boleh aku lupakan masa aku remaja dulu. Kisah ni terjadi masa aku di tingkatan 5. Masa ni aku baru mula serius bercinta dengan pakwe aku ni. Umur aku 17, umur dia Masa ni dia study kat salah sebuah IPT, biasalah kan, pakwe aku ni pandai ayat, kalu setakat budak umur 17 macam aku ni mesti boleh makan punya…anyway, masa mula-mula kawan kami ayik dating dulu tapi lepas tu, dia dah mula berani pegang tangan, both of us rajin naik bas pergi dating jauh-jauh sikit sebab kalau dekat town sendiri nanti terserempak dengan sedara-mara.

Aku pun dah jadi macam ketagih benda-benda macam tu and sometimes aku yang minta. Satu hari ni, masa tu aku dah habis SPM, dia ajak aku pergi kat rumah bujan dia, aku pun masa tu tak berapa boleh pikir lagi pun terus tak menolak, sampai kat sana aku tengok rumah tu sunyi saja, housemate dia semua dah balik. Dia ajak aku masuk, aku ngikut aja.

Dia tutup pintu dan senyum kat aku…mula-mula dia lepak dulu. Dia pegang belakang tengkukku dan meneruskan ciuman ke leher dan belakang telinga, aku jadi makin hanyut, kemudian tangannya dimasukkan ke dalam t-shirt dan kali ini tangannya mula naik turun meraba bahgian belakangku, kemudian cakuk braku dibuka tangnnya mula berubah kehadapan dan meramas breastku, kemudian dia menolak aku unntuk bering di atas lantai dan menyelak bajuku hingga manampakkan breastku lalu terus dihisapnya nipple aku sehingga aku betul-betul hilang arah.

Seluruh badanku dicium dan dijilat dan bertubi-tubi dia menghisap nippleku, tangnnya pula sudah meraba masuk ke dalam jeans ku dia kemudian membuka butang jeansnya, aku mula menarik t-shirtnya keatas memberi isyarat supaya dia membuka bajunya, dia tidak membantah, semasa dia membuka butang seluarku, aku juga melakukan perkara yang sama ke atasnya.

Dengan kerjasama kedua-dua belah pihak maka kami berdua tidak dilindungi seurat benang serentak. Dia turun kebawah dan mula mencium cipapku, dia mula finggering dengan dua jarinya, aku makin hanyut seperti terapung-apung diudara.

Aku kemudian meminta di memsukkan 3 jari untuk aku merasa lebih puas. Dia menghulurkan senjatanya ke sasaran buat kali kedua, kali ini dia berjaya memasukkan separuh daripada senjatanya ke dalam lubang ku.

Aku berjumpa dengan pakwe baru yang sekuliah denganku…orangnya baik dan beriman, aku belum melakukan apa-apa dengan pakweku yang baru ni, paling teruk, pegang tangan je, tu pun amat jarang sekali…. Dia kata semua manusia ada buat salah, benda tu dosa besar, tapi kalau bertaubat dan tekad takkan buat lagi secara haram insyallah Allah s. Sejak berkawan dengannya aku rasa aku lebih banyak mendekati diri dengan Islam dan aku rasa sepatutnya, sesiapa yang ketagih tentang s!

Ingatlah, Allah s.


About Author


Molmaran

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *